Leikkien-lelukauppa

Leikkien on opettavaisiin leluihin, peleihin ja kirjoihin erikoistunut suomalainen perheyritys.

Leikkien on opettavaisiin leluihin, peleihin ja kirjoihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Leikkien tuottaa omaa laadukasta tuotesarjaa sekä toimii maahantuojana seuraaville tuotemerkeille: Mad Mattr, Kinetic Sand, SmartGames, SmartMax, Janod, Kaloo sekä Voila. 

Leikkien on palveleva lelukauppasi netissä tai vaikka omassa olohuoneessasi! Kutsu koolle ystävät, tuttavat ja sukulaiset ja järjestä kaikkien aikojen hauskimmat kotikutsut! Leikkien-edustaja, oppimiskonsultti esittelee opettavaisia leluja ja pelejä antaen samalla vinkkejä tuotteiden käytöstä ja niiden opettavaisista ominaisuuksista. Pääset samalla itse testaamaan tuotteita yhdessä lasten kanssa: mikä sen parempaa salapoliisityötä tulevia synttäreitä tai joulua ajatellen!

Anna lahjaksi aikaa, anna Leikkien Aikalaatikko!

Leikkien tuotevalikoima on tarkkaan mietitty. Tuotteessa pitää olla ideaa. Oman tuotesuunnittelumme helmiä ovat ihastuttavat lorupussit, uutuutena liikkumaan ja leikkimään innostava Liikuntaleikkipussi II, ompelu- ja pujotteluleikit, arjen askareissa tsemppaavat Leikkien Motivaatiotarrataulut sekä sydämemme vienyt Leikkien Aikalaatikko. Aikalaatikko on tähän aikaan sopiva, merkityksellinen tuote. Suosittelemme tutustumaan! Leikkien-valikoimaan kuuluu myös laaja sarja kehittäviä lautapelejä tukemaan erilaisten taitojen opettelua. Useat tuotteemme sopivat vauvasta vaariin! Leikkien maahantuomasta SmartGames-logiikkapelien sarjasta kiinnostuu niin eskari-ikäinen kuin seniorikin. Meiltä löydät aidon ja alkuperäisen Ruotsissa valmistetun Kinetic Sand taikahiekan, Mad Mattr taikamassan ja muut oivaltavat askartelutuotteet. Muovailusta innostuu aikuinenkin: taikamassassa on vain jotain lumoavaa! Laadukkaat, ekologiset puulelut miellyttävät lapsen ja vanhemman silmää. Kaunis puulelu on lastenhuoneen kaunistus. Valikoimistamme löydät Janod-, PlanToys- ja Voila-puulelut sekä Kaloo-pehmolelut.

Leikkien Outlet -myymälästä löydät lisäksi laajan valikoiman muiden valmistajien tuotteita. Valikoimiimme kuuluu mm. seuraavat tuotemerkit: Alga, Anamalz, Beleduc, Body Junior, Brio, Fiskars, Lautapelit.fi, Oppi&ilo,  Sophie the Giraffe, Satukustannus, TacTic sekä Wedgits. 

Iloisiin ja opettavaisiin tapaamisiin Leikkien-kutsuilla, verkkokaupassa ja Tampereen Leikkien Outlet -myymälässä!

♥ Leikkien-tiimi

Ostoskorisi on tyhjä

Osta 80 €:lla, saat ilmaisen toimituksen!

Toimitusehdot

KOTIMYYNTIASIAKIRJA

Ostajalla on oikeus kuluttajansuojalain 6 luvun 9 §:n nojalla peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä elinkeinonharjoittajalle 14 päivän kuluessa tämän asiakirjan vastaanottamisesta taikka tavaran kaupassa tavaran tai ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta, jos se tapahtuu myöhemmin kuin tämän asiakirjan vastaanottaminen. Tavaran kaupassa peruuttamisen voi tehdä myös suoraan palauttamalla tavaran elinkeinonharjoittajalle. Peruuttamisaikaa laskettaessa ei oteta lukuun tämän asiakirjan antopäivää tai tavaran vastaanottopäivää. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on pyhä-, itsenäisyys- tai vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto taikka arkilauantai, saa peruutuksen tehdä vielä seuraavana arkipäivänä.

Jos peruuttamisilmoitus on lähetetty tai peruuttamisesta on muutoin ilmoitettu peruuttamisajan kuluessa elinkeinonharjoittajan yhteystietoja käyttäen, ostaja saa vedota siihen, vaikka ilmoitus myöhästyisi, vääristyisi tai ei tulisi perille. Jos peruuttamisilmoituksen saapumisen ajankohdasta ei voida esittää muuta selvitystä, katsotaan postitse lähetetyn ilmoituksen saapuneen seitsemäntenä päivänä sen lähettämisestä ja sähköisesti lähetetyn päivänä, jona ilmoitus on lähetetty. Peruuttamisesta voi ilmoittaa vapaamuotoisesti, esim. puhelimitse tai sähköpostitse taikka faksilla tai postitse jäljempänä olevaa peruuttamisilmoituslomaketta käyttäen. Kirjallinen ilmoitus on myöhemmin helpoimmin todistettavissa.

Elinkeinonharjoittajan on viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen
saamisesta palautettava ostajan suorittama maksu. Ostajalla on oikeus korkolain mukaiseen viivästyskorkoon, jollei suoritettua maksua palauteta edellä mainitussa ajassa.
________________________________________________________________________________

Peruutettaessa sopimus:

Hyödykettä ei saa ryhtyä käyttämään. Ostajalla on kuitenkin oikeus avata pakkaus ja tutkia tavara tai suoritus eikä ostaja vastaa siitä taikka muusta vastaavasta syystä aiheutuneesta arvon alentumisesta. Peruutusoikeuden käyttäminen edellyttää, että tavara tai suoritus pidetään olennaisesti muuttumattomana tai vähentymättömänä. Ostaja ei kuitenkaan vastaa sellaisesta muuttumisesta, vähentymisestä taikka tuhoutumisesta, joka on tapahtunut ilman hänen syytään.

Postitse toimitettu tavara on palautettava elinkeinonharjoittajalle postitse kohtuullisen ajan kuluessa. Jos ostaja ei ole erikseen ilmoittanut peruutuksesta, on palautuksen tapahduttava peruuttamisajan kuluessa. Elinkeinonharjoittajan on korvattava ostajalle palautuksesta aiheutuneet kulut.

Jos kotimyyntiä varten on myönnetty ns. hyödykesidonnainen luotto, sitä ei tarvitse erikseen peruuttaa, jos itse kotimyyntiä koskeva sopimus peruutetaan. Hyödykesidonnaisella luotolla tarkoitetaan maksuaikaa tai luottoa, jonka myöntämisestä myyjä on sopinut esim. rahoitusyhtiön kanssa ja joka on myönnetty vain tätä kauppaa varten. Luotonantajan on viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuntumisesta tiedon saatuaan palautettava ostajalle saamansa maksusuoritukset. Ostajalla on oikeus korkolain mukaiseen viivästyskorkoon, jollei maksusuorituksia palauteta edellä mainitussa ajassa.