Joulun ihanin lahjakauppa

Tervetuloa palvelevaan Leikkien Outlet -myymälään joululahjaostoksille!

Joulun hittilahjat pukinkonttiin

Joulun alla palvelemme pidennetyin aukioloajoin arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-15. Leikkien Outlet -myymälästä löydät kestävät ja kehittävät joululahjat koko perheelle. Joulupukin apulaiset paketoivat lahjat puolestasi ilman erillistä veloitusta. Toimitamme lahjat myös halutessasi kauempana asuvan lahjansaajan luo, vaikka kotiovelle asti edullisesti ja luotettavasti. Postipaketin hinta on 4,90 € ja kotiovelle toimitus 12,90 €. Leikkien-myymälän tontut ahkeroivat joulun alla tavallistakin tomerammin jotta voit jättää lahjarumban meidän huoleksemme! 

Lapset viihtyvät Leikkien Outlet -myymälässä leluja ja pelejä tutkien, ja voit itse keskittyä lahjahankintoihin glögikupposen ääressä. Meillä on paljon leluja ja pelejä esillä juurikin lapsia varten ❤ Annamme mielellämme myös vinkkejä lahjavalintaan. Lämpimästi tervetuloa!

Tänä jouluna meillä oli ilo osallistua Joulupuu-keräykseen omalla lahjoituksellamme sekä yhdessä asiakkaittemme kanssa. Myymälässämme oli kuusen alla lahjojenkeräyspiste, joka täyttyi iloiseen tahtiin paketeista. Kiitos asiakkaillemme aktiivisuudesta tässä lämminhenkisessä kampanjassa. Paketit noudettiin myymälästämme Joulupuun toimesta maanantaina 11.12.2017, jonka jälkeen lahjoja on jaettu eteenpäin perheisiin Joulupuun vapaaehtoisten voimin.

Ihanaa joulunalusaikaa !

Leikkien Outlet -myymälä 
Sarankulmankatu 12 
Tampere
puh. 045 123 3450

Ostoskorisi on tyhjä

Osta 80 €:lla, saat ilmaisen toimituksen!

Toimitusehdot

KOTIMYYNTIASIAKIRJA

Ostajalla on oikeus kuluttajansuojalain 6 luvun 9 §:n nojalla peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä elinkeinonharjoittajalle 14 päivän kuluessa tämän asiakirjan vastaanottamisesta taikka tavaran kaupassa tavaran tai ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta, jos se tapahtuu myöhemmin kuin tämän asiakirjan vastaanottaminen. Tavaran kaupassa peruuttamisen voi tehdä myös suoraan palauttamalla tavaran elinkeinonharjoittajalle. Peruuttamisaikaa laskettaessa ei oteta lukuun tämän asiakirjan antopäivää tai tavaran vastaanottopäivää. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on pyhä-, itsenäisyys- tai vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto taikka arkilauantai, saa peruutuksen tehdä vielä seuraavana arkipäivänä.

Jos peruuttamisilmoitus on lähetetty tai peruuttamisesta on muutoin ilmoitettu peruuttamisajan kuluessa elinkeinonharjoittajan yhteystietoja käyttäen, ostaja saa vedota siihen, vaikka ilmoitus myöhästyisi, vääristyisi tai ei tulisi perille. Jos peruuttamisilmoituksen saapumisen ajankohdasta ei voida esittää muuta selvitystä, katsotaan postitse lähetetyn ilmoituksen saapuneen seitsemäntenä päivänä sen lähettämisestä ja sähköisesti lähetetyn päivänä, jona ilmoitus on lähetetty. Peruuttamisesta voi ilmoittaa vapaamuotoisesti, esim. puhelimitse tai sähköpostitse taikka faksilla tai postitse jäljempänä olevaa peruuttamisilmoituslomaketta käyttäen. Kirjallinen ilmoitus on myöhemmin helpoimmin todistettavissa.

Elinkeinonharjoittajan on viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen
saamisesta palautettava ostajan suorittama maksu. Ostajalla on oikeus korkolain mukaiseen viivästyskorkoon, jollei suoritettua maksua palauteta edellä mainitussa ajassa.
________________________________________________________________________________

Peruutettaessa sopimus:

Hyödykettä ei saa ryhtyä käyttämään. Ostajalla on kuitenkin oikeus avata pakkaus ja tutkia tavara tai suoritus eikä ostaja vastaa siitä taikka muusta vastaavasta syystä aiheutuneesta arvon alentumisesta. Peruutusoikeuden käyttäminen edellyttää, että tavara tai suoritus pidetään olennaisesti muuttumattomana tai vähentymättömänä. Ostaja ei kuitenkaan vastaa sellaisesta muuttumisesta, vähentymisestä taikka tuhoutumisesta, joka on tapahtunut ilman hänen syytään.

Postitse toimitettu tavara on palautettava elinkeinonharjoittajalle postitse kohtuullisen ajan kuluessa. Jos ostaja ei ole erikseen ilmoittanut peruutuksesta, on palautuksen tapahduttava peruuttamisajan kuluessa. Elinkeinonharjoittajan on korvattava ostajalle palautuksesta aiheutuneet kulut.

Jos kotimyyntiä varten on myönnetty ns. hyödykesidonnainen luotto, sitä ei tarvitse erikseen peruuttaa, jos itse kotimyyntiä koskeva sopimus peruutetaan. Hyödykesidonnaisella luotolla tarkoitetaan maksuaikaa tai luottoa, jonka myöntämisestä myyjä on sopinut esim. rahoitusyhtiön kanssa ja joka on myönnetty vain tätä kauppaa varten. Luotonantajan on viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuntumisesta tiedon saatuaan palautettava ostajalle saamansa maksusuoritukset. Ostajalla on oikeus korkolain mukaiseen viivästyskorkoon, jollei maksusuorituksia palauteta edellä mainitussa ajassa.