LEGO

Leikkien.fi-verkkokaupasta löydät laajan valikoiman LEGO® Classic -rakennussarjoja ja -peruspalikoita, pienten lasten LEGO® DUBLO® -leluja sekä LEGO® City ja LEGO® Friends -sarjojen suosikkeja.


LEGO® Group on vuonna 1932 perustettu tanskalainen perheyritys ja maailman suurin leluvalmistaja. Perinteisiä, puisia käyttötavaroita valmistanut yritys kehitti muoviset LEGO-palikat vuonna 1958. Nykyään LEGO tunnetaan monipuolisena leluvalmistajana, jonka laajan tuotevalikoiman kaikki tuotteet kytkeytyvät edelleen vahvasti alkuperäiseen ideaan yhteenliitettävistä rakennuspalikoista. LEGO-nimi juontaa juurensa tanskan kielen sanoista "leg godt" eli "leiki hyvin".

Perinteiset LEGO-palikat ovat vuosien myötä saaneet rinnalleen laajan joukon erikoispalikoita ja toiminnallisia tuotteita. Liikkuvat ajoneuvot, aukeavat ovet, kaapit ja laatikot ym. todellisen elämän mukaiset LEGO-osat ovat mahdollistaneet LEGO-leikkien laajenemisen ja säilymisen yhtenä suosituimmista lasten leluista. Edelleen perusidea on kuitenkin vahvasti mukana: jokainen palikka sopii yhdistettäväksi LEGO-järjestelmään.

LEGO® Classic -rakennussetit

LEGO® Classic -rakentelusetit tarjoavat lapsille loputtomasti mahdollisuuksia luovaan rakenteluun. Värikkäät, erimuotoiset ja -kokoiset palikat saavat mielikuvituksen liikkeelle ja innostavat kokeilemaan erilaisia rakennelmia. Palikkasettien mukana on ideoita ja malleja, joiden selkeät rakennusohjeet auttavat alkuun rakentelussa. Mallin mukaan rakentelu itsessään on kehittävää, mutta se antaa lapselle myös uusia oivalluksia LEGO-palikoiden yhdistelyyn. Näiden oivallusten myötä rakentelu saa taas uusia ulottuvuuksia!

LEGO® Classic -pakkaukset sisältävät peruspalikoita ja pakkauksesta riippuen monenlaisia hauskoja erikoispalikoita kuten pyöriä, silmiä, ovia ja ikkunoita. LEGO-rakennuspalikoista voi rakentaa lähes mitä vain! Rakenna kulkuneuvoja, taloja, robotteja tai eläimiä. Tai jotain täysin ennennäkemätöntä!

LEGO® Classic -sarjan pakkaukset sisältävät ideoita, joilla aloittelevakin rakentaja pääsee helposti alkuun. Ne sopivat mainiosti LEGO-rakennusleikkien aloituspaketiksi. Kokenut rakentaja saa Classic-seteistä uusia, mielikuvitusta ruokkivia LEGO-lisäpalikoita rakenteluun. Kaikki palikkasetit ovat yhdistettävissä muihin LEGO-palikoihin ja täydentävät LEGO-kokoelmaa.

LEGO-palikoilla jokainen saa rakentaa ja leikkiä haluamallaan ja taitojensa mukaisella tavalla. Rakennelmat voi purkaa ja rakentaa uudestaan eri tavoin kerta toisensa jälkeen. Kokeilemalla eri vaihtoehtoja lapsi oppii uusia ja kekseliäitä tapoja rakentaa autoja, rakennuksia, eläimiä ja mitä hän vain keksiikin. LEGO® Classic -rakennuslelujen parissa lapset voivat nauttia leikin ja luovuuden ilosta. Ja on tämä rakentelun ja luovuuden ilo sallittua myös aikuisillekin!

LEGO® DUBLO® - pienten lasten monipuolinen lelu

LEGO® DUBLO® on suunniteltu erityisesti pienten lasten rakenteluleikkeihin, mutta näyttävät rakentelusetit ovat erinomaisia myös vanhemmille leikki-ikäisille lapsille. Turvalliset, isot palikat, houkuttelevat värit ja lasta kiinnostavat aiheet tekevät DUBLO-palikoista lasten suosikkilelun, joka kestää vuodesta toiseen. LEGO® DUBLO® -palikoissa yhdistyvät rakentelu, tutkimusleikit ja mielikuvitusta ruokkiva lelu, mikä tekee niistä monipuolisen, pitkäikäisen ja kehittävän tuotteen.

LEGO® DUBLO® on hyvä lelu pienelle lapselle. Rakenteluleluna LEGO® DUBLO® kasvaa lapsen taitojen mukana. 1-vuotias tutkii palikoita eri aisteillaan ja kohta hän oppii yhdistämään kaksi palikkaa toisiinsa. Tästä oivalluksesta aukeaa taaperolle ovi ihanaan leikin ja rakentelun maailmaan. DUBLO-palikkasettien ihastuttavat teemat ja hauskat hahmot kiinnostavat lasta ja innostavat mitä upeimpiin leikkeihin! DUBLO-palikoiden ja -settien yhdistämisen mahdollisuudet ovat loputtomat.

LEGO DUBLO -palikoilla leikkiminen tukee monipuolisesti lapsen kehitystä. Hienomotoriikan ja hahmottamisen harjaantumisen ohella DUBLO-palikat mahdollistavat monenlaiset hauskat roolileikit. Maatilat, paloasemat, hevostallit, eläimet ja erilaiset ajoneuvot ovat alku mielikuvitusleikeille, jonka avulla luodaan tarinoita ja vahvistetaan itseilmaisua. Palikoissa ja DUBLO-seteissä on runsaasti lasta kiinnostavia yksityiskohtia, joita on hauska tutkia.

LEGO® City - maailma täynnä mahdollisuuksia

LEGO® City sisältää laajan valikoiman jännittäviä rakennuksia, upeita ajoneuvoja ja muita City-sarjan osia. Olipa kyseessä poliisileikki tai palomiesleikki, LEGO City -sarjassa on sopiva pakkaus innokkaalle leikkijälle. Mielikuvitusleikkeihin löytyy monenlaisia lapsille tuttuja hahmoja ja teemoja kuten poliisi, paloasema, traktori tai roska-auto. LEGO -lelusettien upeissa yksityiskohdissa riittää tutkittavaa ja ne antavat rakentajalle paljon mahdollisuuksia. Lapsi voi siirtää todellisen maailman kokemuksensa LEGO-leikkeihin ja luoda samalla jotain uutta ja kekseliästä. Leikeissään lapsi keksii tarinoita ja saa LEGO-hahmot heräämään henkiin.

LEGO® City -sarjan pakkaukset, joissa ikämerkintä on punainen 4+ sopivat erityisen hyvin aloittelevalle LEGO-rakentajalle. Pakkauksissa on helposti löytyvät aloituspalikat ja selkeät, vaiheittaiset ohjeet. Palikat on lajiteltu pusseihin, joten LEGO-rakentelun ja leikin aloittaminen on helppoa.

LEGO® City on realistinen LEGO-maailma, jonka kanssa lapsi pääsee tutkimaan ympäristöään. Upeat LEGO-pakkaukset houkuttelevat rakentamaan ja leikkimään. LEGO® Group haluaa tuoda esille, että leikkiminen on hyvin suotavaa myös aikuisille. LEGO-rakentelusta voi tulla yksi perheen yhteisistä suosikkipuuhista, sillä yhdessä on hauskempi rakentaa!

LEGO® Friends - loputtomasti seikkailuja ystävien kanssa

LEGO® Friends -sarjan parissa lapsi tutustuu Heartlake Cityn ihastuttaviin asukkaisiin, joiden kanssa voi tutustua ystävyyden ja erilaisuuden voimaan. LEGO Friends -hahmot Stephanie, Olivia, Mia, Emma ja Andrea odottavat lapsia leikkimään ja tutustumaan heidän maailmaansa. Mikä hienointa, LEGO Friends -maailmassa kaikki on mahdollista! Haluaapa lapsi leikkiä laulajaa tai rakennustyöntekijää, tutkijaa tai eläintenkouluttajaa, Friends-seteistä löytyy sopiva aihe. 

LEGO® Friends -leikkisetit sijoittuvat Heartlake Cityn kaupunkiin, jossa on toimistoja, sairaala, puisto, kauppoja ja ranta. Siis paikkoja, joihin lapset tutustuvat myös oikeassa elämässä. LEGO Friends -hahmot voivat myös ratsastaa, hoitaa eläimiä, purjehtia tai retkeillä luonnossa. LEGO Friends -rakennussarjaan kuuluu niin upeita taloja kuin erilaisia ammatteihin tai vapaa-aikaan liittyviä rakennussettejä. Runsaat yksityiskohdat ja monenlaiset pikku tarvikkeet tekevät leikeistä rikkaita ja toden tuntuisia.

Aivan kuten LEGO® City -paketeissa myös LEGO® Friends -sarjassa ikämerkinnällä 4+ olevat pakkaukset ovat aloittelevalle LEGO-rakentajalle sopivia. Erityiset LEGO-aloituspalikat helpottavat rakentelua ja leikkiin on hauska ryhtyä.

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2021 The LEGO Group. All rights reserved.

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2021 The LEGO Group. Used with permission.

SUODATA JA LAJITTELE

Tuotteet 1-39 / 39

LEGO DUPLO Kelluva eläinjuna LEGO DUPLO Kelluva eläinjuna

LEGO DUPLO Kelluva eläinjuna

24,90 €
LEGO Duplo Vesipuisto LEGO Duplo Vesipuisto

LEGO Duplo Vesipuisto

49,90 €
LEGO Duplo Luomupuutarha - Vuoden lelu 2023 LEGO Duplo Luomupuutarha - Vuoden lelu 2023

LEGO Duplo Luomupuutarha - Vuoden lelu 2023

54,90 €
LEGO DUPLO Palikkarasia LEGO DUPLO Palikkarasia

LEGO DUPLO Palikkarasia

34,90 €
LEGO DUPLO Deluxe-palikkarasia LEGO DUPLO Deluxe-palikkarasia

LEGO DUPLO Deluxe-palikkarasia

59,90 €
LEGO Duplo Vihreä rakennuslevy LEGO Duplo Vihreä rakennuslevy

LEGO Duplo Vihreä rakennuslevy

16,90 €
LEGO Duplo Sydänlaatikko LEGO Duplo Sydänlaatikko

LEGO Duplo Sydänlaatikko

24,90 €
LEGO DUPLO Numerojuna LEGO DUPLO Numerojuna

LEGO DUPLO Numerojuna

24,90 €
LEGO DUPLO Kuorma-auto ja telakaivuri LEGO DUPLO Kuorma-auto ja telakaivuri

LEGO DUPLO Kuorma-auto ja telakaivuri

24,90 €
LEGO DUPLO Pysäköintitalo ja autopesula LEGO DUPLO Pysäköintitalo ja autopesula

LEGO DUPLO Pysäköintitalo ja autopesula

129,90 €
LEGO DUPLO Paloauto LEGO DUPLO Paloauto

LEGO DUPLO Paloauto

34,90 €
LEGO Duplo Rakennustyömaa LEGO Duplo Rakennustyömaa

LEGO Duplo Rakennustyömaa

79,90 €
LEGO DUPLO Päiväkodin arkea LEGO DUPLO Päiväkodin arkea

LEGO DUPLO Päiväkodin arkea

59,90 €
LEGO DUPLO Unelmien leikkipuisto LEGO DUPLO Unelmien leikkipuisto

LEGO DUPLO Unelmien leikkipuisto

59,90 €
LEGO DUPLO Kierrätyskuorma-auto LEGO DUPLO Kierrätyskuorma-auto

LEGO DUPLO Kierrätyskuorma-auto

23,90 €
LEGO Classic Vihreä rakennuslevy LEGO Classic Vihreä rakennuslevy

LEGO Classic Vihreä rakennuslevy

9,90 €
LEGO Classic Keskikokoinen luova rakennuslaatikko LEGO Classic Keskikokoinen luova rakennuslaatikko

LEGO Classic Keskikokoinen luova rakennuslaatikko

34,90 €
LEGO Classic Suuri luova rakennuslaatikko LEGO Classic Suuri luova rakennuslaatikko

LEGO Classic Suuri luova rakennuslaatikko

54,90 €
LEGO Classic Luovuuden salkku LEGO Classic Luovuuden salkku

LEGO Classic Luovuuden salkku

24,90 €
LEGO Classic Luovat lemmikit LEGO Classic Luovat lemmikit

LEGO Classic Luovat lemmikit

39,90 €
LEGO Classic Luovat ajoneuvot LEGO Classic Luovat ajoneuvot

LEGO Classic Luovat ajoneuvot

59,90 €
LEGO Classic Luovat talot LEGO Classic Luovat talot

LEGO Classic Luovat talot

59,90 €
LEGO Classic Paljon palikoita 1000 kpl LEGO Classic Paljon palikoita 1000 kpl

LEGO Classic Paljon palikoita 1000 kpl

74,90 €
LEGO Classic Luovaa hupia pastelliväreillä LEGO Classic Luovaa hupia pastelliväreillä

LEGO Classic Luovaa hupia pastelliväreillä

24,90 €
LEGO Gabbys Dollhouse Hauskoja leipomishetkiä LEGO Gabbys Dollhouse Hauskoja leipomishetkiä

LEGO Gabbys Dollhouse Hauskoja leipomishetkiä

12,90 €
LEGO Gabbys Dollhouse Kisukeijun puutarhajuhlat LEGO Gabbys Dollhouse Kisukeijun puutarhajuhlat

LEGO Gabbys Dollhouse Kisukeijun puutarhajuhlat

34,90 €
LEGO Gabbys Dollhouse - Gabbyn nukketalo LEGO Gabbys Dollhouse - Gabbyn nukketalo

LEGO Gabbys Dollhouse - Gabbyn nukketalo

89,90 €
LEGO Friends Donitsikahvila LEGO Friends Donitsikahvila

LEGO Friends Donitsikahvila

12,90 €
LEGO Friends Autumnin kotitalo - Vuoden lelu 2023 LEGO Friends Autumnin kotitalo - Vuoden lelu 2023

LEGO Friends Autumnin kotitalo - Vuoden lelu 2023

84,90 €
LEGO Friends Ratsastustunti LEGO Friends Ratsastustunti

LEGO Friends Ratsastustunti

34,90 €
LEGO City Betoniauto LEGO City Betoniauto

LEGO City Betoniauto

24,90 €
LEGO City Rakennustyömaan ajoneuvot LEGO City Rakennustyömaan ajoneuvot

LEGO City Rakennustyömaan ajoneuvot

59,90 €
LEGO City Autopesula LEGO City Autopesula

LEGO City Autopesula

24,90 €
LEGO City Kierrätyskuorma-auto LEGO City Kierrätyskuorma-auto

LEGO City Kierrätyskuorma-auto

39,90 €
LEGO City Traktori LEGO City Traktori

LEGO City Traktori

24,90 €
LEGO City Kaivinkone LEGO City Kaivinkone

LEGO City Kaivinkone

24,90 €
LEGO City Tierakennuslevyt LEGO City Tierakennuslevyt

LEGO City Tierakennuslevyt

24,90 €
LEGO City Poliisiauto LEGO City Poliisiauto

LEGO City Poliisiauto

12,90 €
LEGO Technic Kippiauto LEGO Technic Kippiauto

LEGO Technic Kippiauto

12,90 €

Tuoteryhmät

Omat tiedot

Ostoskorisi on tyhjä

Omat tiedot

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit