SmartMax - Leikkien.fi

SmartMax on jännittävä magneettinen tutkimus- ja rakennussarja, joka on voittanut useita arvostettuja palkintoja niin Suomessa kuin maailmalla. Syksyllä 2017 sarja täydentyi ihan pienille suunnatulla My First -tuoteperheellä, jonka My First Animal Train valittiin 2017 Vuoden Leluksi Suomessa! Lisäksi SmartMax on valittu jo aiemmin neljänä vuonna peräkkäin Vuoden Lelu -finalistiksi. SmartMax on opettavainen ja turvallinen tapa tutustua magneettien kiehtovaan maailmaan. Sarjan jättimäisiin magneettiosiin on helppo tarttua ja samalla kun lapsi oppii magnetismia, värejä ja muotoja hänen hahmottamiskykynsä ja motoriset taitonsa kehittyvät. Pienelle yksivuotiaalle lelu  tarjoaa vastustamattoman tutkimusmatkan magneettien ja muotojen maailmaan, kun koululaisen mielenkiinto kohdistuu jo monimutkaisempiin rakennelmiin.


SmartMax – monipuolinen rakentelusarja kehittää lapsen taitoja

SmartMax on jännittävä magneettinen tutkimus- ja rakennussarja, joka on voittanut useita arvostettuja palkintoja niin Suomessa kuin maailmalla. SmartMax on opettavainen ja turvallinen tapa tutustua magneettien kiehtovaan maailmaan. SmartMax tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia luovaan rakenteluun kaiken ikäisille. Sarjaan kuuluu perusrakentelusettejä sekä monenlaisia teemoja. Kaikki sarjan setit ovat yhteensopivia keskenään. SmartMax-sarjan jättimäisiin osiin on helppo tarttua ja ne sopivat loistavasti myös perheen pienimmille. Isommat lapset viihtyvät SmartMax-sarjan parissa yhtä hyvin kuin pienet lapset, sillä lapsen taitojen kehittyessä myös sarja tarjoaa uusia ulottuvuuksia. Pienempi lapsi yhdistelee osia ja tutustuu magneettiseen vetovoimaan. Isompi lapsi rakentaa sarjasta monipuolisesti erilaisia rakennelmia.  SmartMax on monipuolinen sarja myös sen opettavaisten ominaisuuksien puolesta. SmartMax on mitä mainioin tapa harjoittaa hienomotorisia taitoja. Rakennellessa myös hahmottamiskyky kehittyy.

Opi magneeteista SmartMax-sarjan avulla

Leikin lomassa lapsi oppii magnetismin perusteita. Miksi punainen tanko ei kiinnity keltaiseen, mutta vihreä kiinnittyy? Kyse on magneettisesta ilmiöstä, magneettien pohjois- ja etelänavoista. Viileän sävyiset tangot (sininen, vihreä, violetti) hylkivät toisiaan, samoin lämpimän sävyiset (punainen, keltainen, oranssi). Kylmän ja lämpimän sävyn tangot puolestaan vetävät toisiaan puoleensa. SmartMax-sarjan metallisella pallolla minkä vain magneettisen tangon voi yhdistää toiseen. Lapsi oppii myös lujuusopin perusteita rakennellessaan SmartMax-sarjalla. Hän huomaa, että pitemmissä tangoissa on voimakkaampi magneetti kuin lyhemmissä. Lisäksi lapsi oppii miten käyttää tukipaloja, jotta kolmiulotteinen rakennelma pysyy kasassa. SmartMax-sarja stimuloi sekä luovaa, että loogista ajattelua.

Vuoden lelu -palkinnoilla palkittu tuotesarja

SmartMax-sarja on voittanut lukuisia lelualan arvostettuja palkintoja niin maailmalla kuin meillä Suomessakin. Jo kahtena vuonna peräkkäin SmartMax-sarja on palkittu Vuoden lelu -tittelillä Suomessa. Mikä huikea arvostuksen osoitus! Vuoden lelu -kilpailussa arvioidaan mm. lelun turvallisuutta, kestävyyttä, kehittävyyttä ja monipuolisuutta. Hyvä lelu innostaa leikkiin ja antaa tilaa luovuudelle. Sarjan My First Animal Train valittiin vuoden 2017 parhaaksi ensileluksi. Hauska eläinjuna sopii taaperoille ja leikki-ikäisille. Sarjan peruspakkaus SmartMax Start Plus valittiin puolestaan vuoden rakenteluleluksi vuonna 2018. Sarja on päässyt myös finaalisijoille useana vuonna aiemmin. Maailmalla sarja on kerännyt useita palkintoja arvostetuissa lelualan kilpailuissa.  

Opettavaisia leluja niin 1-vuotiaille lapsille kuin koululaisille

SmartMax-rakentelusarja kasvaa lapsen mukana. Pieni taapero yhdistelee magneettisia osia keskenään ja tutustuu näin magnetismiin ja vetovoimaan. Samalla lapsi oppii väreistä ja muodoista sekä kehittää hienomotorisia taitojaan. Ensimmäiset SmartMax-rakennelmat ovat kaksiulotteisia. Taitojen kehittyessä myös rakennelmista tulee yhä monimutkaisempia, kolmiulotteisia rakennelmia. Hauskan sarjan parissa voi viihtyä samanaikaisesti niin taaperoita kuin koululaisia! Koululaiset innostuvat kasaamaan sarjasta huikeita torneja ja moniulotteisia rakennelmia. Sarjan parissa viihtyy myös aikuiset. SmartMax-sarja mahdollistaa siis koko perheen yhteiset leikkihetket. Se jos mikä on hyvän lelun ominaisuus! Lelukaupastamme löydät SmartMax-sarjan kaikki setit luovaan leikkiin! 

SmartMax My First Totem -pakkaus

SmartMax My First Totem

24,90 €
SmartMax My First Dinosaurs -pakkaus

SmartMax My First Dinosaurs

24,90 €
SmartMax My First Farm Animals -pakkaus

SmartMax My First Farm Animals

24,90 €
SmartMax My First Tractor Set -pakkaus

SmartMax My First Tractor Set

34,90 €
SmartMax My First Animal Train pakkaus

SmartMax My First Animal Train

39,90 €
SmartMax My First Safari Animals

SmartMax My First Safari Animals

24,90 €
SmartMax Start

SmartMax Start

39,90 €
Vuoden lelu 2018 SmartMax Start Plus

SmartMax Start Plus

49,90 €
SmartMax Start XL

SmartMax Start XL

69,90 €
SmartMax Mega Ball Run

SmartMax Mega Ball Run

99,90 €
SmartMax Build and Roll -laatikko

SmartMax Build & Roll

79,90 €
SmartMax Playground XL - Leikkipaikka

SmartMax Playground XL - Leikkipaikka

69,90 €
SmartMax Click and Roll

SmartMax Click and Roll

39,90 €
SmartMax Stunt Cars - Temppurata

SmartMax Stunt Cars - Temppurata

69,90 €
SmartMax Power Vehicles Mix - Työkoneet

SmartMax Power Vehicles Mix - Työkoneet

49,90 €
SmartMax Tommy Train

SmartMax Tommy Train

24,90 €
SmartMax Flower Palace - Kukkapalatsi

SmartMax Flower Palace - Kukkapalatsi

-50 %
39,95 € 79,90 €
SmartMax Build XXL

SmartMax Build XXL

129,90 €
SmartMax Build and Learn 100

SmartMax Build and Learn 100

159,90 €
SmartMax Laajennussarja: 6 kaariosaa

SmartMax Laajennussarja: 6 kaariosaa

12,90 €
SmartMax Laajennussarja: 6 lyhyttä tankoa

SmartMax Laajennussarja: 6 lyhyttä tankoa

12,90 €
SmartMax Laajennussarja: 6 palloa

SmartMax Laajennussarja: 6 palloa

12,90 €
SmartMax Laajennussarja: 6 pitkää tankoa

SmartMax Laajennussarja: 6 pitkää tankoa

16,90 €
SmartMax Laajennussarja: Tuubit

SmartMax Laajennussarja: Tuubit

-40 %
10,00 € 16,90 €
SmartMax Paneelit

SmartMax Paneelit

-62 %
4,90 € 12,90 €
Ostoskorisi on tyhjä

Nyt huikea syyslomaetu 11.-27.10.2019!
Kaikki yli 30 €:n tilaukset toimituskuluitta valitsemaasi noutopisteeseen.

Toimitusehdot

KOTIMYYNTIASIAKIRJA

Ostajalla on oikeus kuluttajansuojalain 6 luvun 9 §:n nojalla peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä elinkeinonharjoittajalle 14 päivän kuluessa tämän asiakirjan vastaanottamisesta taikka tavaran kaupassa tavaran tai ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta, jos se tapahtuu myöhemmin kuin tämän asiakirjan vastaanottaminen. Tavaran kaupassa peruuttamisen voi tehdä myös suoraan palauttamalla tavaran elinkeinonharjoittajalle. Peruuttamisaikaa laskettaessa ei oteta lukuun tämän asiakirjan antopäivää tai tavaran vastaanottopäivää. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on pyhä-, itsenäisyys- tai vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto taikka arkilauantai, saa peruutuksen tehdä vielä seuraavana arkipäivänä.

Jos peruuttamisilmoitus on lähetetty tai peruuttamisesta on muutoin ilmoitettu peruuttamisajan kuluessa elinkeinonharjoittajan yhteystietoja käyttäen, ostaja saa vedota siihen, vaikka ilmoitus myöhästyisi, vääristyisi tai ei tulisi perille. Jos peruuttamisilmoituksen saapumisen ajankohdasta ei voida esittää muuta selvitystä, katsotaan postitse lähetetyn ilmoituksen saapuneen seitsemäntenä päivänä sen lähettämisestä ja sähköisesti lähetetyn päivänä, jona ilmoitus on lähetetty. Peruuttamisesta voi ilmoittaa vapaamuotoisesti, esim. puhelimitse tai sähköpostitse taikka faksilla tai postitse jäljempänä olevaa peruuttamisilmoituslomaketta käyttäen. Kirjallinen ilmoitus on myöhemmin helpoimmin todistettavissa.

Elinkeinonharjoittajan on viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen
saamisesta palautettava ostajan suorittama maksu. Ostajalla on oikeus korkolain mukaiseen viivästyskorkoon, jollei suoritettua maksua palauteta edellä mainitussa ajassa.
________________________________________________________________________________

Peruutettaessa sopimus:

Hyödykettä ei saa ryhtyä käyttämään. Ostajalla on kuitenkin oikeus avata pakkaus ja tutkia tavara tai suoritus eikä ostaja vastaa siitä taikka muusta vastaavasta syystä aiheutuneesta arvon alentumisesta. Peruutusoikeuden käyttäminen edellyttää, että tavara tai suoritus pidetään olennaisesti muuttumattomana tai vähentymättömänä. Ostaja ei kuitenkaan vastaa sellaisesta muuttumisesta, vähentymisestä taikka tuhoutumisesta, joka on tapahtunut ilman hänen syytään.

Postitse toimitettu tavara on palautettava elinkeinonharjoittajalle postitse kohtuullisen ajan kuluessa. Jos ostaja ei ole erikseen ilmoittanut peruutuksesta, on palautuksen tapahduttava peruuttamisajan kuluessa. Elinkeinonharjoittajan on korvattava ostajalle palautuksesta aiheutuneet kulut.

Jos kotimyyntiä varten on myönnetty ns. hyödykesidonnainen luotto, sitä ei tarvitse erikseen peruuttaa, jos itse kotimyyntiä koskeva sopimus peruutetaan. Hyödykesidonnaisella luotolla tarkoitetaan maksuaikaa tai luottoa, jonka myöntämisestä myyjä on sopinut esim. rahoitusyhtiön kanssa ja joka on myönnetty vain tätä kauppaa varten. Luotonantajan on viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuntumisesta tiedon saatuaan palautettava ostajalle saamansa maksusuoritukset. Ostajalla on oikeus korkolain mukaiseen viivästyskorkoon, jollei maksusuorituksia palauteta edellä mainitussa ajassa.