Leikkien

Olemme iloisia saadessamme esitellä teille entistä laajemman, oman Leikkien tuotemerkkimme valikoiman! Leikkien-tuotteet on suunniteltu tukemaan oppimista ja erilaisten taitojen kehittymistä hauskalla ja innostavalla tavalla eli leikkien. Lapsihan oppii leikkien — ja myös aikuinen :) Leikkien-lelujen ja -pelien joukosta löydät ainutlaatuisia ja opettavaisia tuotteita niin perheen pienimmille kuin koko perheen iloksi!Opettavaiset Leikkien lelut ja pelit

Leikkien-tuotemerkin lelut ja pelit valitaan huolella ja asiantuntemuksella. Tuotteet ovat laadukkaita, monipuolisia ja kehittäviä. Leikkien kannustaa myös aikuisia heittäytymään lasten kanssa leikin maailmaan.

Monikäyttöiset Leikkien lorupussit

Ihanat Leikkien lorupussit kuuluvat suosituimpien tuotteidemme joukkoon. Lorupusseista löytyvät perinteiset lastenlaulut ja liikuntalorut sekä liikennelorut. Jokaisessa lorupussissa on 24 lorukorttia. Kortin toisella puolella on kuva ja toisella puolella lorun tai laulun sanat. Lorupusseille on monta kivaa käyttötapaa sekä kotona, päiväkodissa, kerhossa että koulussa. Pussi on helppo napata käyttöön milloin tahansa. Laulu- ja lorupussit ovat kivaa tekemistä vaikkapa erilaisissa odottelutilanteissa.

Leikkien lorupussien parissa lapset oppivat lastenlauluja, perinteisiä laululeikkejä, liikennesääntöjä ja innostuvat luovaan, lapsilähtöiseen liikuntaan. Ihanat leikkipussit ovat kiva lahjaidea lapselle, koko perheelle tai vaikkapa muistamiseksi päiväkotiin.

Hauskoja oppimispelejä

Leikkien-pelivalikoimassa on eri taitoja kehittäviä, hauskoja lautapelejä oppimiseen ja yhteisiin hetkiin. Taitotoukat, Match Madness, Jätski, Suklaati, Mikä yhdistää: pelejä löytyy niin motoriikan, matemaattisten taitojen kuin kielellisten valmiuksien vahvistamiseen. Moni peli on suunniteltu monipuoliseksi niin, että sitä voi pelata eri tavoin ja pelaajien taitotason huomioiden. Lautapelit  ovat hauskaa koko perheen yhteistä tekemistä. Pelaamisen lomassa opitaan keskittymistä, ajattelutaitoja ja vuoron odottamista. Yhdessä pelaaminen on mainiota harjoitusta myös sosiaalisille taidoille.

Pelaaminen kuuluu olennaisesti myös varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen oppimisympäristöön. Oppimispelit elävöittävät opetusta ja lisäävät lasten osallisuutta.

Leikkien Pikkuapinat lastenpeli on hassunhauska ensipeli, joka pitää sinut ja taaperosi liikkeellä. Leikkikää, liikkukaa ja naurakaa yhdessä! Pelissä suoritetaan tehtäviä yksin tai yhdessä. Tavoitteena on kerätä viisi apinakorttia onnistuneiden suoritusten merkiksi. Tanssikaa, temppuilkaa ja hassutelkaa! Taaperosi hihkuu riemusta, kun hän pääsee temppuilemaan hauskan hernepussibanaanin kanssa! Parasta on kun vanhempi heittäytyy mukaan. Yhdessä tekemisestä tulee hyvä mieli molemmille. Ei voittajaa eikä häviäjää, iloitaan yhdessä!

Hyvän mielen hassuttelupeli kehittää lapsen motorisia taitoja, vuorovaikutustaitoja, tunnetaitoja, kongnitiivisia taitoja sekä kielellisiä taitoja. Yhdessä leikkiminen ja hassuttelu vahvistavat lapsen ja aikuisen välistä vuorovaikutusta. Pelissä harjoitellaan taitoja, joita taaperoikäiset muutenkin opettelevat. Ylläty iloisesti, mitä kaikkia lapsi jo osaakaan! Tässä pelissä pääset kehumaan ja kannustamaan: iloitse, taputa, hihku ja ihastele! Tutkikaa, harjoitelkaa ja oppikaa yhdessä. Tarjoa lapselle uusia elämyksiä ja oppimisen iloa, mikä vahvistaa myös lapsen itseluottamusta. Viettäkää aikaa yhdessä ilman näyttöjä ja muita häiriötekijöitä. Yhdessä tekemällä tuet lapsen vuorovaikutus- ja tunnetaitojen myönteistä kehitystä.

Pienten lasten palapelit

Kun nuppipalapelit sujuvat jo helposti, on aika siirtyä "oikeiden" palapelien pariin. Suloiset Leikkien palapelisetit sopivat hyvin tähän tarkoitukseen. Kahden, kolmen tai neljän palan palapelien parissa voi harjoitella palapelien kokoamisen ideaa. Hauskat, muotoonleikatut palapelit innostavat lasta yhdistämään paloja. Nämä eläin- tai kulkuneuvoaiheiset palapelit sopivat noin 2-vuotiaasta alkaen.

Kaikkea kivaa askarteluhetkiin

Erilaiset pujottelu- ja ompelukuvat ovat kuuluneet lasten puuhiin jo vuosikymmeniä. Leikkien ompelukuvissa pujotellaan nauhaa pahvisiin kuviin tai yhdistellään eri kuvia toisiinsa. Pujottelua helpottaa kärjestään kovitettu nauha. Nauha on helppo purkaa pois ja tehdä kuvat yhä uudelleen. Ompeluleikeissä voi käyttää mielikuvitusta ja yhdistellä kuvia monin eri tavoin. Pujottelu vahvistaa motoriikkaa ja silmän ja käden yhteistyötä.

Perinteiset kartonkiset, väritettävät ompelukuvat, ovat monelle vanhemmalle tuttuja omasta lapsuudesta! Tee ensin reiät ja ompele sitten langalla reiästä toiseen. Leikkien Ompelukuvat on turvallinen ja hauska tapa harjoitella ompelemista ja neulan käyttöä. Ompeleminen
kehittää myös hienomotoriikkaa, silmän ja käden välistä yhteistyötä sekä luovuutta.

Leikkien Opi leikkaamaan -askartelusetti sisältää erilaisia ja eritasoisia saksien käytön ja leikkaamisen harjoituksia sekä laadukkaat Fiskars lasten harjoitussakset. Väritä kuva ja harjoittele saksien käyttöä leikkaamalla viivoja pitkin. Harjoitusten parissa taidot kehittyvät askel askeleelta saksien käytön alkeista leikkaamisen perustaitoihin. Helpoissa harjoituksissa on paksut viivat, joita pitkin on helppo harjoitella saksien käyttöä. Haastavammat harjoitukset vaativat jo enemmän tarkkuutta ja taitoa. Asteittain vaativammiksi muuttuvat harjoitukset tekevät uuden taidon oppimisesta mukavaa ja palkitsevaa!

Leikkien Aikalaatikko antaa ideoita yhteiseen tekemiseen

Leikkien kannustaa aikuisia ja lapsia viettämään aikaa yhdessä. Yhdessä tekeminen tarjoaa elämyksiä ja antaa pysyviä muistoja. Ihastuttavasta Leikkien Aikalaatikosta nappaat kätevästi ideat yhteisiin puuhiin. Aikalaatikko sisältää kortteja, joihin on kirjattu kivaa tekemistä koko perheelle. Kortit sisältävät sopivaa puuhaa jokaiseen vuodenaikaan. Aikalaatikon puuhaideat ovat helposti toteutettavissa. Kurkkaa kortista vaikkapa mitä tehdä perheen kanssa kotona ensi viikonloppuna? Anna Aikalaatikko lahjaksi lapselle, kummilapselle tai perheelle. Aikalaatikko kestää aikaa, sillä se tarjoaa tekemistä jopa vuosiksi!

Match Madness - strateginen perhepeli

Leikkien Match Madness on hullun hauska hahmottamispeli. Pelaaja, joka ensimmäisenä saa muodostettua palikoistaan kortin esittämän kuvion, nappaa kortin ja uusi kierros voi alkaa! Ole nopeampi ja nokkelampi kuin vastustajasi, niin päihität heidät tässä nerokkaassa hahmottamispelissä. Pidä hermosi ja hullaannu Match Madness -pelin haasteista. Mukana on kaksi peliversiota. Palkintoja kahminut alkuperäinen Match Madness on saanut rinnalleen myös hulvattoman kaksinpeliversion!

Leikkien Match Madness DUO on hullun hauska hahmottamispeli kahdelle pelaajalle. Lämmittele sormesi ja terävöitä katseesi, sillä tässä pelissä nopeutesi ja hahmotuskykysi laitetaan todelliseen testiin! Pelaaja, joka ensimmäisenä saa muodostettua viidestä mustavalkoisesta palikastaan kortin esittämän abstraktin kuvion, voittaa kortin itselleen. Pöytään lyödään uusi kortti ja seuraava kierros voi alkaa! Ole tarkka, mutta nopeampi kuin vastustajasi, niin päihität hänet tässä nerokkaassa hahmottamispelissä. Pidä hermosi ja hullaannu Match Madness DUO -pelin haasteista.

Tuotteet 1-45 / 45

Leikkien Opi leikkaamaan askartelusetti Leikkien Opi leikkaamaan askartelusetti

Leikkien Opi leikkaamaan askartelusetti

8,90 €
Leikkien Pikkuapinat lastenpeli Leikkien Pikkuapinat lastenpeli

Leikkien Pikkuapinat lastenpeli

24,90 €
Leikkien Väritettävät ompelukuvat Leikkien Väritettävät ompelukuvat

Leikkien Väritettävät ompelukuvat

7,90 €
Leikkien Match Madness -perhepeli Leikkien Match Madness -perhepeli

Leikkien Match Madness -perhepeli

29,90 €
Leikkien Match Madness DUO Leikkien Match Madness DUO

Leikkien Match Madness DUO

24,90 €
Leikkien Monster Lystikäs logiikkapeli Leikkien Monster Lystikäs logiikkapeli

Leikkien Monster Lystikäs logiikkapeli

18,90 €
Leikkien BAM perhepeli Leikkien BAM perhepeli

Leikkien BAM perhepeli

18,90 €
Leikkien Karkkiyatzy Ensimmäinen noppapelini Leikkien Karkkiyatzy Ensimmäinen noppapelini

Leikkien Karkkiyatzy Ensimmäinen noppapelini

16,90 €
Leikkien Karkkimuistipeli, vihreä Leikkien Karkkimuistipeli, vihreä

Leikkien Karkkimuistipeli, vihreä

16,90 €
Leikkien Karkkimuistipeli, keltainen Leikkien Karkkimuistipeli, keltainen

Leikkien Karkkimuistipeli, keltainen

16,90 €
Leikkien Karkkimuistipeli, sininen Leikkien Karkkimuistipeli, sininen

Leikkien Karkkimuistipeli, sininen

16,90 €
Leikkien Palapeli eläimet Leikkien Palapeli eläimet

Leikkien Palapeli eläimet

12,90 €
Leikkien Palapeli kulkuneuvot 6 palapeliä Leikkien Palapeli kulkuneuvot 6 palapeliä

Leikkien Palapeli kulkuneuvot 6 palapeliä

12,90 €
Leikkien Ompelunuket Leikkien Ompelunuket

Leikkien Ompelunuket

14,90 €
Leikkien Ompeluleikki Leikkien Ompeluleikki

Leikkien Ompeluleikki

14,90 €
Leikkien Ompeluleikki, kulkuneuvot Leikkien Ompeluleikki, kulkuneuvot

Leikkien Ompeluleikki, kulkuneuvot

14,90 €
Leikkien Puiset irtokarkit Leikkien Puiset irtokarkit
-24%

Leikkien Puiset irtokarkit

2,95 € 3,90 €
Leikkien Liikuntaleikkipussi Leikkien Liikuntaleikkipussi

Leikkien Liikuntaleikkipussi

24,90 €
Leikkien Liikuntaleikkipussi 2 Leikkien Liikuntaleikkipussi 2

Leikkien Liikuntaleikkipussi 2

24,90 €
Leikkien Leppisleikki -liikuntapeli Leikkien Leppisleikki -liikuntapeli
-50%

Leikkien Leppisleikki -liikuntapeli

14,95 € 29,90 €
Leikkien Conezilla -perhepeli Leikkien Conezilla -perhepeli
-39%

Leikkien Conezilla -perhepeli

14,95 € 24,90 €
Leikkien Chocoly -perhepeli Leikkien Chocoly -perhepeli
-39%

Leikkien Chocoly -perhepeli

14,95 € 24,90 €
Leikkien Taiga - uudenlainen muistipeli Leikkien Taiga - uudenlainen muistipeli

Leikkien Taiga - uudenlainen muistipeli

24,90 €
Leikkien Mikä yhdistää? -perhepeli Leikkien Mikä yhdistää? -perhepeli
-39%

Leikkien Mikä yhdistää? -perhepeli

14,95 € 24,90 €
Leikkien Aikalaatikko - muistojen laatikko Leikkien Aikalaatikko - muistojen laatikko

Leikkien Aikalaatikko - muistojen laatikko

24,90 €
Leikkien Sokkelo -lautapeli Leikkien Sokkelo -lautapeli
-72%

Leikkien Sokkelo -lautapeli

6,95 € 24,90 €
Leikkien Muodosta tarina -piirustuspeli Leikkien Muodosta tarina -piirustuspeli
-60%

Leikkien Muodosta tarina -piirustuspeli

9,95 € 24,90 €
Leikkien Lahjakortti 10 eur Leikkien Lahjakortti 10 eur

Leikkien Lahjakortti 10 eur

10,00 €
Leikkien Lahjakortti 15 eur Leikkien Lahjakortti 15 eur

Leikkien Lahjakortti 15 eur

15,00 €
Leikkien Lahjakortti 20 eur Leikkien Lahjakortti 20 eur

Leikkien Lahjakortti 20 eur

20,00 €
Leikkien Lahjakortti 25 eur Leikkien Lahjakortti 25 eur

Leikkien Lahjakortti 25 eur

25,00 €
Leikkien Lahjakortti 30 eur Leikkien Lahjakortti 30 eur

Leikkien Lahjakortti 30 eur

30,00 €
Leikkien Lahjakortti 40 eur Leikkien Lahjakortti 40 eur

Leikkien Lahjakortti 40 eur

40,00 €
Leikkien Lahjakortti 50 eur Leikkien Lahjakortti 50 eur

Leikkien Lahjakortti 50 eur

50,00 €
Leikkien Lahjakortti 60 eur Leikkien Lahjakortti 60 eur

Leikkien Lahjakortti 60 eur

60,00 €
Leikkien Lahjakortti 70 eur Leikkien Lahjakortti 70 eur

Leikkien Lahjakortti 70 eur

70,00 €
Leikkien Lahjakortti 80 eur Leikkien Lahjakortti 80 eur

Leikkien Lahjakortti 80 eur

80,00 €
Leikkien Lahjakortti 90 eur Leikkien Lahjakortti 90 eur

Leikkien Lahjakortti 90 eur

90,00 €
Leikkien Lahjakortti 100 eur Leikkien Lahjakortti 100 eur

Leikkien Lahjakortti 100 eur

100,00 €
Leikkien Lahjakortti 120 eur Leikkien Lahjakortti 120 eur

Leikkien Lahjakortti 120 eur

120,00 €
Leikkien Lahjakortti 150 eur Leikkien Lahjakortti 150 eur

Leikkien Lahjakortti 150 eur

150,00 €
Leikkien Lahjakortti 175 eur Leikkien Lahjakortti 175 eur

Leikkien Lahjakortti 175 eur

175,00 €
Leikkien Lahjakortti 200 eur Leikkien Lahjakortti 200 eur

Leikkien Lahjakortti 200 eur

200,00 €
Leikkien Lahjakortti 250 eur Leikkien Lahjakortti 250 eur

Leikkien Lahjakortti 250 eur

250,00 €
Leikkien Lahjakortti 300 eur Leikkien Lahjakortti 300 eur

Leikkien Lahjakortti 300 eur

300,00 €

Tuoteryhmät

Omat tiedot

Ostoskorisi on tyhjä

Omat tiedot

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit